Budapesti hajózás

/ / Uncategorized @hu

Töltsön el egy felejthetetlen estét budapesti körutazás vacsora programunkon. Elegáns környezetben egy luxus katamaránon vitorlázunk a budapesti Duna Reach központjában, szokatlan új perspektívából mutatva be a város nevezetességeinek nagy részét.

A vacsorahajózás során nem csak élőzenével szórakoztatjuk vendégeinket, hanem útközben Budapest egyedülálló éjszakai látványa, a lenyugvó nap vöröses árnyalatai, kivilágított hidak és műemlék épületek, évszaktól függően.

Különleges zongoraelőadásunk még inkább magával ragadja a hajóvacsora műsorunkat. Az est hangulatáért két tehetséges zongorista és egy nagyszerű énekes gondoskodott. A műsorban romantikus, vicces, könnyed dallamok csendülnek fel, amelyek a legtöbb ember számára ismerősek és népszerűek, meghitt, kényelmes érzést keltenek, hol háttérzeneként, hol előadásként.

Hajóink az év minden napján indulnak az Erzsébet híd lábától a 11-es mólónál. Indulás után a hajó észak felé fordul, az árral szemben elindul, és a Duna mentén halad a Margit híd irányába. A szárazföldi közlekedéshez hasonlóan a hajó jobbra közelít, ahonnan az utazás első szakaszától tökéletes kilátás nyílik a parlament épületére. A Margit híd előtt a csónak megfordult, és most szerencsésen dél felé sodródott.

Ezután a budai oldal közel van a városnézőkhöz, akik megcsodálhatják a fényesen megvilágított város számos részletét. A vacsorahajó egészen a Rákóczi hídig tart, ahol ismét megfordul és visszaúszik a 11-es mólóhoz. A vacsoraprogram ezzel még nem ért véget, csak az első kör végén újra vitorlát szálltunk, lehetőséget kínálva arra, hogy megtekintsük a város nevezetességeit, a finom falatokat, amelyeket néhányan hiányoltak.