Ottalvós Nyári tábor - Lupawake
6 napos, ottalvós wakeboard tábor a LupaWake-en, kezdő és haladó szintű wakeboard oktatással, változatos, izgalmas programokkal!
 
Tervezd meg most 2022 nyarát gyermekeid számára a LupaWake Team mentorálásával!
 

ÚJDONSÁG!!!
FIZESS MOST CSAK ELŐLEGET ÉS RENDEZD A FENNMARADÓ ÖSSZEGET
A TÁBOR ELŐTT 2 HÉTTEL!

Az ottalvós wakeboard tábor legfontosabb tudnivalói:

- A tábor keretében tudásszintnek megfelelő wakeboard oktatást biztosítunk, így várjuk azokat, akik még soha nem wakeboardoztak, de azokat is, akik már haladó vagy akár profi szinten vannak.
- Sisakot és mellénytbiztosítunk a táborozóknak.
- Az alap csomag ideális kezdőknek, vagy azoknak, akik már rendelkeznek saját wakeboard deszkával. Ebben a csomagban alap, papucsos deszkát adunk a résztvevőknek, akik így megtanulhatnak a vízen magabiztosan siklani. Ha nem áll rendelkezésre saját wakeboard deszka, de szeretne a gyermek az elemekre is felcsúszni, azokon is trükközni, az arany csomagra van szükség, melyben profi, kötéses wakeboard deszkát biztosítunk a wakeboardos gyermek számára.
- A szállást a Szentendrei Skanzen Hotel biztosítja.
- A tábor napi 4x-i étkezést tartalmaz.
- A wakeboardozáson kívüli programok: strandröplabda, strandfoci, vízi ugrálóvár, számháború, esti túra a Skanzenben, éjszakai erdőtúra erdész kísérővel "bátorságpróba", filmvetítés, csapatjátékok és versenyek,

Kérdése van a táborral kapcsolatosan?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken:


Mobil: +36 20 546 8140
E-mail[email protected]


A wakeboardos ottalvós nyári tábor alternatív fizetési lehetőségei:

  • Átutalással a mellékelt bankszámlaszámra, kérjük az átutalási bizonylatot az [email protected] címre elküldeni szíveskedj! Lupa Vizisípálya Kft. (1044 Budapest, Zsilip utca 9.) MKB Bank 10300002-10674965-49020010 /megjegyzésben kérjük a vásárlási azonosítót és  vásárló nevét feltüntetni/

  • Vagy személyesen a LupaWake-en!
TOP