Kezdő pályánkon sajátíthatod el legkönnyebben a wakeboardozás alapjait!

2.0 kezdő pálya

Kifejezetten ideális azoknak, akik még csak ismerkednek a sporttal.

Mivel egyedül siklasz a pályán, így a pályakezelő -oktató a neked megfelelő sebességre tudja, gyorsítja a pályát, továbbá személyre szabott instrukciókkal lát el.

Ezen a pályán sajátíthatod el legkönnyebben a wakeboardozás alapjait!

A pálya korlátozott kapacitással működik ezért időpontfoglalás ajánlott!

(A pálya 260m hosszú.)

PRIVÁT ÓRA


 

Oktató

Mandula vagyok, Wakeboard edző!

Már gyerekként is az extrém sportok foglalkoztattak, ez töltötte ki az életem.
18 éve aktívan wakeboardozom. Wakeboard edzői képesítésemet 2012-ben a TF egyetem képzésén szereztem, azóta edzőként dolgozom.

Több versenyen is részt vettem és az elmúlt években versenybíróként is tevékenykedtem. Figyelemmel kísérem a sportág fejlődését, így mindig naprakész vagyok mind a technikai újítások területén, mind a stílusjegyek változásában. Számomra fontos a hitelesség ezért folyamatosan képzem magam. (A téli szezonban snowboard oktatóként tevékenykedem.)

Szerencsésnek tartom magam, amiért a hobbim, a munkám és wakeboard edzőként tagja lehetek a Lupa Wake csapatának. Amennyiben az alapoktól szeretnél indulni, vagy már haladó vagy és a tudásodat csiszolnád, esetleg új trükköt tanulnál, keress bátran!

Várlak óráimra, ha kipróbálnád ezt a gyönyörű sportot, amely biztos, hogy magával is ragad.
Legyél lány vagy fiú tudnod kell, hogy az eredmények mögött mindig kemény munka és kitartó edzés áll, amiben segítségedre leszek.

TOP