Lupawake ajándékutalványok - Lupawake

LUPAWAKE AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Ajándékozz szeretteidnek extrém sport-élményt!

A wakeboardozás olyan adrenalin löketet ad, mely garantáltan kiszakít a hétköznapi mókuskerékből. A LupaWake Európa egyik legnagyobb wakeboard komplexuma: 3 különböző nehézségű pálya, 22 világszínvonalú elem és profi oktatók várják az extrém sportok szerelmeseit.

Az ajándékutalványok a 2021-as szezon során bármikor felhasználhatók. Beváltásukhoz előre bejelentkezés, pályafoglalás nem szükséges.

KEZDŐ FÉL ÓRA + 1 ÓRA TANULÓ

IDEÁLIS VÁLASZTÁS AZOKNAK, AKIK MÉG NEM WAKEBOARDOZTAK

A kezdő fél óra wakeboardozás oktató segítségével történik, 2 oszlopos kezdő pályánkon. A wakeboardozás alapjainak elsajátítása után az utalvány tulajdonosa kipróbálhatja magát 5 oszlopos tanuló pályánkon. 

0

NAPIJEGY

EGÉSZ NAPOS KORLÁTLAN WAKEBOARDOZÁS!

Az utalvány az 5 és 6 oszlopos wakeboard pályánk használatára érvényes. Kitűnő választás szezonkezdésre, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

0

HALADÓ WAKEBOARD CSOMAG

30 PERC INVERT GYAKORLÁS ÉS 2 ÓRÁS WAKEBOARD JEGY!

Az utalvány lehetőséget ad haladó wakeboardosoknak az új trükkök elsajátítására a 2 oszlopos pályán ezt követően a 2 órás jeggyel ezeket tökéletesítheti a 6 oszlopos pályán!

0

Ajándékcsomag

Ajándékcsomag

Van egy igazi LupaWake fan barátod, rokonod? Lepd meg egy vagány LupaWake ajándékcsomaggal! A csomag tartalma: 1 db sapka, 1 db kulcstartó, 1 db nyaklánc, 1 db törölköző. A csomag tartalma mellé egy ajándék tornazsákot is adunk! Így a csomagolással sem kell vesződnöd! Személyes átvétel irodánkban.

0

Ajándékcsomag Mini

Ajándékcsomag Mini

Van egy igazi LupaWake fan barátod, rokonod? Lepd meg egy vagány LupaWake ajándékcsomaggal! A csomag tartalma: 1 db kulcstartó, 1 db nyaklánc, 1 db tornazsák. Személyes átvétel Budapesti irodánkban.

0

LupaWake Shop Ajándékutalvány

10.000 FT ÉRTÉKŰ LUPAWAKE SHOP AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az utalvány a 2020-as szezon ideje alatt bármikor levásárolható a LupaWake Shop-ban.  Deszkák, kötések, a nyár kötelező kellékei egy helyen!

0
Wakeboard verseny 2018 - Helyezést elérők

LupaWake Ajándékutalvány

25.000 FT ÉRTÉKŰ LUPAWAKE SZABADON FELHASZNÁLHATÓ AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az utalvány a 2020-as szezon ideje alatt bármikor felhasználható a LupaWake Shop-ban illetve pályahasználatra. 

0

LupaWake Shop Ajándékutalvány

GYEREKTÁBOR AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozz nyári élményt gyermekednek, biztosítsd előre helyét a limitált létszámos gyermektáborunkban.

0
Amit az ajándékutalványainkról tudni érdemes:
  • A LupaWake nyitvatartása minden évben május 1-től szeptember 30-ig folyamatos. (Az áprilisi és októberi nyitva tartás időjárás függvénye.)
  • Az ajándékutalvány ára tartalmazza az alapfelszerelést (kezdő wakeboard, mellény, bukósisak) és az általános forgalmi adókat.
  • Az ajándékutalvány nem foglalja magában a „sportbelépő” árát, melynek összege belépéskor fizetendő. Ennek összegéről ide kattintva tájékozódhat.
  • 5 oszlopos tanuló pályánkon 5 db tanuló elem használható. A kezdő wakeboardosokat profi pályakezelőink és munkatársaink segítik az első csúszások során.
  • A 6 oszlopos pro-pályánkon 18 db világszínvonalú elem használható, köztük egyedülálló módon egy valódi limuzin is. 
  • Amennyiben az utalványt nem az ajándékozott használja fel, kérjük erről előzetesen emailben értesítsenek minket az alábbi címen: [email protected]
  • Az utalvány tulajdonosa köteles a LupaWake szabályzatát betartani, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek elismerni. Viselkedésével nem sértheti az Üzemeltető érdekeit, valamint nem zavarhatja a többi vendég tevékenységét, kikapcsolódását. 

 

 

TOP