LUPAWAKE AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Ajándékozz szeretteidnek extrém sport-élményt!

A wakeboardozás olyan adrenalin löketet ad, mely garantáltan kiszakít a hétköznapi mókuskerékből. A LupaWake Európa egyik legnagyobb wakeboard komplexuma: 3 különböző nehézségű pálya, 22 világszínvonalú elem és profi oktatók várják az extrém sportok szerelmeseit.

Az ajándékutalványok a 2019-es - 2020-as szezon során bármikor felhasználhatók. Beváltásukhoz előre bejelentkezés, pályafoglalás nem szükséges.

KEZDŐ FÉL ÓRA + 1 ÓRA TANULÓ

IDEÁLIS VÁLASZTÁS AZOKNAK, AKIK MÉG NEM WAKEBOARDOZTAK

A kezdő fél óra wakeboardozás oktató segítségével történik, 2 oszlopos kezdő pályánkon. A wakeboardozás alapjainak elsajátítása után az utalvány tulajdonosa kipróbálhatja magát 5 oszlopos tanuló pályánkon. 

0

TANULÓ NAPIJEGY

EGÉSZ NAPOS KORLÁTLAN WAKEBOARDOZÁS KEZDŐKNEK/ÚJRAKEZDŐKNEK!

Az utalvány az 5 oszlopos tanuló wakeboard pályánk használatára érvényes. Kitűnő választás szezonkezdésre, kezdőknak és újrakezdőknek egyaránt.

0

PRO NAPIJEGY

EGÉSZ NAPOS KORLÁTLAN WAKEBOARDOZÁS PRO PÁLYÁNKON

Az utalvány az 5 oszlopos tanuló és a 6 oszlopos pro wakeboard pályánk használatára érvényes. Ezen a pályán 18 darab világszínvonalú elem várja a wakeboardosokat, köztük Európában egyedülálló módon egy limuzin is.

0

3 ALKALMAS NAPIJEGY

EGÉSZ NAPOS KORLÁTLAN WAKEBOARDOZÁS 3 ALKALOMMAL!

Az utalvány 3 alkalommal felhasználható napijegyként funkcionál. Tulajdonosa valamennyi pályánk használatára jogosult a szezon során 3 tetszőlegesen választott napon/alkalmon át. Ideális ajándék minden sportőrültnek! 

0

LupaWake Shop Ajándékutalvány

10 000 FT ÉRTÉKŰ LUPAWAKE SHOP AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az utalvány a 2019-es - 2020-as szezon ideje alatt bármikor levásárolható a LupaWake Shop-ban. Márkás sport ruházat, nyári kiegészítők, deszkák, kötések, a nyár kötelező kellékei egy helyen!

0
Amit az ajándékutalványainkról tudni érdemes:
  • A LupaWake nyitvatartása minden évben május 1-től szeptember 30-ig folyamatos. (Az áprilisi és októberi nyitva tartás időjárás függvénye.)
  • Az ajándékutalvány ára tartalmazza az alapfelszerelést (kezdő wakeboard, mellény, bukósisak) és az általános forgalmi adókat.
  • Az ajándékutalvány nem foglalja magában a „sportbelépő” árát, melynek összege belépéskor fizetendő. Ennek összegéről ide kattintva tájékozódhat.
  • 5 oszlopos tanuló pályánkon 5 db tanuló elem használható. A kezdő wakeboardosokat profi pályakezelőink és munkatársaink segítik az első csúszások során.
  • A 6 oszlopos pro-pályánkon 18 db világszínvonalú elem használható, köztük egyedülálló módon egy valódi limuzin is. 
  • Amennyiben az utalványt nem az ajándékozott használja fel, kérjük erről előzetesen emailben értesítsenek minket az alábbi címen: [email protected]
  • Az utalvány tulajdonosa köteles a LupaWake szabályzatát betartani, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek elismerni. Viselkedésével nem sértheti az Üzemeltető érdekeit, valamint nem zavarhatja a többi vendég tevékenységét, kikapcsolódását. 

 

 

TOP