Lupawake ajándékutalványok - Lupawake

LUPAWAKE AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Ajándékozz szeretteidnek extrém sport-élményt!

A wakeboardozás olyan adrenalin löketet ad, mely garantáltan kiszakít a hétköznapi mókuskerékből. A LupaWake Európa egyik legnagyobb wakeboard komplexuma: 3 különböző nehézségű pálya, 22 világszínvonalú elem és profi oktatók várják az extrém sportok szerelmeseit.

5 OSZLOPOS PÁLYA UTALVÁNY

1 vagy 2 órás 5 oszlopos tanuló pályánkra szóló utalvány. 


 

0

6 OSZLOPOS PÁLYA UTALVÁNY

1 vagy 2 órás utalvány 6 oszlopos haladó/pró pályánkra. 


 

0

KEZDŐ FÉL ÓRA + 1 ÓRA TANULÓ

IDEÁLIS VÁLASZTÁS AZOKNAK, AKIK MÉG NEM WAKEBOARDOZTAK

A kezdő fél óra wakeboardozás oktató segítségével történik, 2 oszlopos kezdő pályánkon. A wakeboardozás alapjainak elsajátítása után az utalvány tulajdonosa kipróbálhatja magát 5 oszlopos tanuló pályánkon. 


 

0

NAPIJEGY

EGÉSZ NAPOS KORLÁTLAN WAKEBOARDOZÁS!

Az utalvány az 5 és 6 oszlopos wakeboard pályánk használatára érvényes. Kitűnő választás szezonkezdésre, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

 


 

0

HALADÓ WAKEBOARD CSOMAG

30 PERC INVERT GYAKORLÁS ÉS 2 ÓRÁS WAKEBOARD JEGY!

Az utalvány lehetőséget ad haladó wakeboardosoknak az új trükkök elsajátítására a 2 oszlopos pályán ezt követően a 2 órás jeggyel ezeket tökéletesítheti a 6 oszlopos pályán!


 

0

Fix összegű, levásárolható, beváltható utalvány

 A LUPAWAKE SHOP TERMÉKEIRE ÉS CSÚSZÁSRA VÁLTHATÓ  AJÁNDÉKUTALVÁNY


 

Amit az ajándékutalványainkról tudni érdemes:
 
  • A LupaWake nyitvatartása minden évben május 1-től szeptember 30-ig folyamatos. (Az áprilisi és októberi nyitva tartás időjárás függvénye.)
  • Az ajándékutalvány ára tartalmazza az alapfelszerelést (kezdő wakeboard, mellény, bukósisak) és az általános forgalmi adókat.
  • Az ajándékutalvány nem foglalja magában a „sportbelépő” árát, melynek összege belépéskor fizetendő. Ennek összegéről ide kattintva tájékozódhat.
  • 5 oszlopos tanuló pályánkon 5 db tanuló elem használható. A kezdő wakeboardosokat profi pályakezelőink és munkatársaink segítik az első csúszások során.
  • A 6 oszlopos pro-pályánkon 18 db világszínvonalú elem használható, köztük egyedülálló módon egy valódi limuzin is. 
  • Amennyiben az utalványt nem az ajándékozott használja fel, kérjük erről előzetesen emailben értesítsenek minket az alábbi címen: [email protected]
  • Az utalvány tulajdonosa köteles a LupaWake szabályzatát betartani, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek elismerni. Viselkedésével nem sértheti az Üzemeltető érdekeit, valamint nem zavarhatja a többi vendég tevékenységét, kikapcsolódását. 

 

 

TOP