Pedagógusoknak - Lupawake

Pedagógusoknak

A LupaWake az idei évben is megnyitja kapuit az iskolák előtt!

A LupaWake a budakalászi Lupa-tó területén működő wakeboard centrum, Magyarország egyik legnagyobb wakeboard parkja. Immáron harmadik éve fogadjuk a sportolni vágyókat kezdő, haladó és profi pályáinkon. A nyári időszakban pedig egyre népszerűbb wakeboard táboraink keretében ismertetjük meg a gyermekeket ezzel a szörfözés ihlette extrém sporttal, mely fejleszt, kitartásra ösztönöz, kikapcsol és szórakoztat.

Az idei évben, hogy minél több gyermek számára elérhetővé tegyünk a wakeboardozás fantasztikus, felszabadító élményét, jelképes összegért, 1.900 Ft / fő áron, wakeboardozási lehetőséget biztosítunk az iskolai csoportok számára.

 

Kik számára szól ez a lehetőség?
A LupaWake kedvezményes, 1.900 Ft / fő áras wakeboardozási lehetőségére iskolai szervezésben lehet jelentkezni. Programunkra 5-12. évfolyamos iskolai csoportokat várunk, tanári kísérettel.

 

Hogy zajlik egy ilyen nap a LupaWake-en?
A tanulócsoportok minden diákja kétórás wakeboard jegyet kap tőlünk, mellyel szabadon használhatja 2.0 kezdő wakeboard pályánkat. A pálya ideális mindazoknak, akik most először próbálják ki ezt a sportot.
A wakeboardozást profi wakeboard oktatóink segítik, akik a gyermekek tudásszintjéhez igazítják a kötélpálya sebességét és felkészítik a gyermekeket a csúszásra.

A wakeboardozás mellé a Lupa tó jóvoltából minden csoport egyórás ingyenes ugrálóvár belépőt kap ajándékba, a Lupa strand területén található vízi ugrálóvárba.

A gyermekek a LupaWake területét szabadon használhatják játékra, pihenésre, így akik esetleg nem szeretnék kipróbálni a wakeboardozást, kedvükre trambulinozhatnak, vagy strandfocizhatnak.

 

Mikor lehet igénybevenni a lehetőséget?
2024. május 13-tól június 14-ig, munkanapokon 10:00-13:00 óra között tudjuk fogadni a csoportokat, előre egyeztetett időpontban.

 

Hány fős csoportokat tud fogadni a wakeboard park?
A LupaWake egy napon nagyjából két darab, maximum 30 fős csoport fogadására képes.

 

Mik a lehetőség igénybevételének feltételei?
A csoportokat kizárólag előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni.
Egy osztály számára egy alkalommal tudunk 1.900 Ft / fó áron wakeboardozási lehetőséget biztosítani.

A wakeboardozás feltétele az úszástudás. (Azok a gyermekek, akik úszástudás hiányában látogatnak el hozzánk, trambulinozhatnak, labdázhatnak, míg a többiek csúsznak.)

 

Van a park területén étkezési lehetőség?
A LupaWake-en egy kellemes büfé áll a csoportok rendelkezésére, szendvicsekkel, friss sültekkel, jégkrémekkel és csupa egyéb finomsággal felszerelkezve.

 

Mit vigyünk magunkkal?
A wakeboardozáshoz szükséges felszerelést (wakeboard deszkát, mentőmellényt, sisakot és igény esetén neoprént) a helyszínen biztosítunk a gyermekek számára. Emellett amit a gyermekeknek magukkal hozniuk ajánlatos: fürdőruha, törölköző, strandpapucs, diákigazolvány.

 

Hogyan lehet megközelíteni a parkot?
A LupaWake pontos címe: Budakalász, Tó utca 1. , 2011.
Megközelíthető tömegközlekedéssel: Az 5-ös számú HÉV-vel Budakalász állomásig, majd onnan mintegy 20 perces sétával, vagy az Auchan áruházig járó busszal és onnan 10 perc sétával.
Autóval, magánbusszal: A 11-es főúton Szentendre felé, keresztül az Auchan felüljárón és a következő felüljárónál, a József Attila úti leágazásnál jobbra, a Hermész áruház mögötti úton.

Hol és hogyan lehet jelentkezni?
A csoportokat előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni.
Időpont-egyeztetéshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

+36 20 546 8140

TOP