Wakeboard oktatás személyi edzővel | LupaWake

Wakeboard tanulás személyi edzővel!

Szeretnél megtanulni gyorsan, biztonságosan, esés nélkül wakeboardozni? 

Jelentkezz profi oktatóinkhoz privát wakeboard oktatásra!

Többre vágysz, mint körbe-körbe menni a pályán?

Szívesen megtanulnád a látványos ugrásokat, pályaelemek és ugratók profi használatát?

Mindezeket egyénre szabott tematika alapján elsajátíthatod szakértő wakeboard oktatóink segítségével!

Az edzési időpontokra való bejelentkezés telefonos egyeztetés alapján történik.

Keresd oktatóinkat és sajátítsd el a látványos trükköket!

 

WAKEBOARD OKTATÓINK

 


 

Oktató

Mandula vagyok, Wakeboard edző!

Már gyerekként is az extrém sportok foglalkoztattak, ez töltötte ki az életem.
2000 –óta aktívan wakeboardozom. Wakeboard edzői képesítésemet 2012-ben a TF egyetem képzésén szereztem, azóta edzőként dolgozom. (A téli szezonban snowboard oktatóként tevékenykedem.)

Több versenyen is részt vettem és az elmúlt években és versenybíróként is tevékenykedtem. Figyelemmel kísérem a sportág fejlődését, így mindig naprakész vagyok mind a technikai újítások területén, mind a stílusjegyek változásában. Számomra fontos a hitelesség ezért folyamatosan képzem magam. 

Szerencsésnek tartom magam, amiért a hobbim a munkám és wakeboard edzőként tagja lehetek a Lupa Wake csapatának. Amennyiben az alapoktól szeretnél indulni, vagy már haladó vagy és a tudásodat csiszolnád, esetleg új trükköt tanulnál, keress bátran!

Várlak magánóráimra, ha kipróbálnád ezt a gyönyörű sportot, amely biztos, hogy magával is ragad.
Legyél lány vagy fiú tudnod kell, hogy az eredmények mögött mindig kemény munka és kitartó edzés áll, amiben segítségedre leszek.


 

Oktató

Agnecz Péter

Körülbelül 20 éve vagyok a deszkás sportok körforgásában. Teljesen magával ragadott ez az életérzés, ha tehetem, egy függőágyban alszom a pályán és reggel a tükör vízen csúszom.

Ha szeretnéd ezt a flow-t Te is megtapasztalni vagy újra átélni, fordulj hozzám bizalommal! Ha elbizonytalanít, hogy a kezdeti lépéseket egyedül kell megtenned, vagy ha új trükkökkel szeretnéd gazdagítani a repertoárod, én vagyok a Te embered. 

Sok éves tapasztalatomat felhasználva dolgoztam ki azt a tréning rendszert, melynek köszönhetően könnyedén és hatékonyan tudsz fejlődni az alapok biztos elsajátításától a végtelenbe és tovább.
A Lupa biztosítja Neked a kiváló körülményeket, adottságai miatt könnyen és gyorsan lehet elsajátítani az alapokat. Hogy mire is gondolok? Egész napos, 5 oszlopos lassú pálya áll rendelkezésedre, plusz 2 oszlopos pályák is, ahol csak Te csúszol. És ha ez nem lenne elég, egy haladó 6 oszlopos pro pályán is bizonyíthatsz.

Én biztosítom számodra a szakszerűen felépített, egyénre szabott tematikámat:
• állapotfelmérés,
• egyénre szabott oktatás céljaidnak megfelelően,
• alapoktól a fokozatosság elvén haladva,
• mindezt rugalmasan, a Te időbeosztásodhoz igazítva.

Ha szülőként érdeklődsz: 2005-ben szereztem diplomát az ELTE testnevelés szakán, gyakorló testnevelő tanárként dolgozom. Ennek köszönhetően a pedagógiai módszerek tárházával is rendelkezem, így a gyerekek oktatásában is otthonosan mozgok – az elmúlt évek során táborvezetőként több száz gyerekkel szerettettem meg a wakeboardozást a Lupa Wake nyári táboraiban.


 

Oktató

Matta Balázs

Mindig is a deszkás sportok körül forgott az életem, több mint 15 éve snowboardozom, de a wakeboard csak 5 éve lett az évem tökéletes kiegészítése.
A freestyle alapokat hamar átültettem a vízre, a snowboard oktatói képesítésem is rengeteget segít.

Rengeteg nagyszerű kollégám foglalkozik a kezdő oktatással, így én kizárólag haladó oktatással foglalkozom. Ha már stabilan körözöl a haladó pályán és elkezdenél az elemekkel, trükkökkel ismerkedni vagy szilárd alapokkal rendelkezel de nehezebb trükkökön jár az agyad, keress bátran!

Mivel hétköznap a recepció és a shop körül forognak a gondolataim oktatást minden pénteken tartok, lehetőleg csoportosan, mindig jobb megtalálni a veled egy szinten lévő csúszótársat és egymást húzva fejlődni.

TOP