Lupawake videós verseny 2021

KÖZKÍVÁNATRA IDÉN ÚJRA MEGHIRDETJÜK VIDEÓS VERSENYÜNKET!

Minden nevezőt megajándékozunk!

AZ ELSŐ 3 + 1 KÜLÖNDÍJAS HELYEZETT KÖZÖTT ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKET OSZTUNK KI,

TÖBB MINT 700 000 FT ÖSSZÉRTÉKBEN!

GÖRGESS TOVÁBB A RÉSZLETEKÉRT!

A VERSENY MENETE

Készíts videót a LupaWake-en!

Töltsd fel YouTube-ra!

Küldd el a linket!

Gyűjtsd a szavazatokat!

Nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

FELADAT:

 • Készíts bármilyen technikával egy minimum 1 és maximum 3 perces PROMÓCIÓS videót a LupaWake-en, a LupaWake-ről! ;) 
 • Töltsd fel a videód a YouTube-ra, az alábbi címmel: LupaWake, Wakeboard Budapest - videós verseny 2021 – A VERSENYZŐ NEVE*!
 • Küldd el nekünk a lap alján lévő jelentkezési űrlapon a YouTube-ra feltöltött videód linkjét!
 • Mi letöltjük majd a videód és feltöltjük a LupaWake Facebook oldalára (www.facebook.com/lupawake), valamint ide, hivatalos oldalunkra is.
 • Oszd meg a Facebook oldalunkra feltöltött videód ismerőseiddel, hogy minél többen tudjanak szavazni a legjobbra, a tiédre. ;) 1 like = 1 szavazat.
 • Ha tiéd a 3 legtöbb likeot, szavazatot kapott videó egyike, értékes ajándékkal díjazzuk a munkádat. 

 

FIGYELEM! Idén a 3 legtöbb szavazatot gyűjtött videó mellet a LupaWake csapata különdíjast is választ! Ahhoz, hogy nevezz a különdíjra (is) teljesítsd a lentebb felsorolt mindhárom tartalmi követelményt!

 

(* A feltöltött videó címébe mindenképp írd bele a nevedet, a könnyebb azonosítás céljából! Ha nem tudod, hogyan kell videót feltölteni a YouTube-ra, fordulj hozzánk bizalommal és szívesen segítünk! )

Jó tanács: Használj a videód alatt jogtiszta zenét, különben esélyes, hogy a YouTube, vagy később a Facebook letiltja pályaművedet.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK

1.) Logó - Minden esetben!
A videó első másodperceiben (min. 5 mp-en keresztül) tetszőlegesen választott módon, de jól láthatóan meg kell jelennie a LupaWake hivatalos logójának. Ez letölthető az alábbi linkről:
Logo

2.) Táborok és napközik - Ha indulni szeretnél a különdíjért is!

Videódban a tetszőleges snittek mellett (min. 5 mp-en keresztül) jelenjen meg a wakeboard tábor is.
A wakeboard táborokhoz és napközikhez mi legyártottuk neked a snitteket, te dönthetsz, hogy melyiket és hogyan dolgozod fel.

A felhasználható táboros snitteket IDE KATTINTVA éred el.

3. Double Up - Ha indulni szeretnél a különdíjért is!

Videódban a tetszőleges snittek mellett (min. 5 mp-en keresztül) jelenjen meg a Double Up wakeboard márka is! Ehhez díjmentes deszkakölcsönzést is biztosítunk neked! Kérd a recepción!

(Idéntől a Double Up hivatalos magyarországi disztribútorai vagyunk! A minőségi deszkákat, kötéseket és kiegészítőket a Shopban is megtalálod majd!)

HATÁRIDŐK

2021.06.07. – Videók beküldése

A nevezésre szánt videód YouTube linkjét legkésőbb ezen a napon, éjfélig kell elküldened számunkra. Az ezután beérkező videókat már nem tudjuk fogadni.

2021. 06. 08. - 2021. 06. 21. – Szavazat-, avagy Likegyűjtés

A versenyen induló videókat legkésőbb június 8-ig publikáljuk Facebook oldalunkon. Itt tudsz videódra likeokat, azaz szavazatokat gyűjteni. 1 like = 1 szavazat. A versenyben a 3 legtöbb likeot gyűjtött videót díjazzuk! Emellett különdíjra jogosult a likeok számától függetlenül annak a videónak a készítője amelyet a LupaWake csapatának tagja kiválaszt.

2021. 06. 21. – A verseny lezárul

A szavazat-, azaz likegyűjtés ezen a napon 12:00-kor lezárul. Ekkor képernyőfotó készül a verseny állásáról. Az ezután érkező likeok már nincsenek hatással a verseny kimenetelére.

2021. 06. 21. – Eredményhirdetés.

A verseny eredménye a lupawake.hu – oldalon, valamint Facebook oldalunkon lesz elérhető. A nyerteseket üzenetben is értesítjük.

DÍJAZÁS

1. HELYEZETT

LupaWake szezonbérlet (Felhasználható a 2021-es, vagy a 2022-es szezomnban)

2. HELYEZETT

Félszezon wakeboard bérlet (Felhasználható a 2021-es, vagy a 2022-es szezonban)

3. HELYEZETT

10 alkalmas napi bérlet 110.000 Ft értékben

KÜLÖNDÍJ

Koktélos, napmementés sétahajózás 6 fős társaság részére

MINDEN NEVEZŐ RÉSZÉRE

Budapesti családi sétahajózás (2 felnőtt + 3 gyermek részére)

RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

 • Videót készíthet, és a versenyben részt vehet bárki, aki kedvet érez kreativitása megmérettetésére és szívesen nyerne LupaWake bérletet.
 • Egy személy egy videóval nevezhet. (A tavalyi versenyeken indult videók újranevezését és azon videókat, melyek többségében korábbi videókban már megjelent snitteket tartalmaznak, nem tudjuk elfogadni.)
 • A nevezett videó bármely eszközzel rögzíthető (telefon, kamera, drón stb.) és tetszőlegesen szerkeszthető, vágható.
 • A videó nem lehet rövidebb, mint 1 perc és nem lehet hosszabb 3 percnél!
 • A videó minden egyes jelenete, képkockája a LupaWake-en kell, hogy felvételre kerüljön.
 • A nevezett videóban a "Tartalmi követelmények" szövegblokk alatt megfogalmazott módon meg kell jelennie a logónak. Valamint a különdíjra az jogosult, aki emellett a Tartalmi követelmények további 2 pontjának is eleget tesz és megjeleníti videójában a wakeboard táborokat és a Double Up márkát.
 • Amennyiben a verseny szervezője a nevezett videót nem találja megfelelő minőségűnek (alacsony felbontás), vagy úgy ítéli meg, hogy annak tartalma másokra nézve sértő lehet, a videó nevezését elutasíthatja.
 • A versenyre nevező, jelentkezésével elfogadja, hogy a versenyre benevezett videóját a LupaWake promóciós célokra korlátlanul felhasználhatja. A videóban a készítő feltüntetheti a nevét, de egyéb személyes adatot nem.
 • A versenyre nevező, nevezésével kijelenti, hogy a nevezett videó saját szellemi terméke, vállal minden szerzői jogi felelősséget azzal kapcsolatosan. 
 • A szavazatgyűjtés határidejének lejártakor minden feltöltött videóról képernyőfotó készül, mely mutatja az addig összegyűjtött szavazatok számát, ez alapján kerül kihirdetésre a végeredmény.
 • Azonos számú szavazat esetén sorsolással döntünk, mely sorsolásról videófelvétel készül, és az eredményhirdetéskor ez is nyilvánossá lesz téve.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy csalás, vagy etikátlan like-/szavazatszerzés gyanúja esetén bárkit, kizárjunk a versenyből (ide tartozik a like-/szavazat vásárlás, vagy a nyereményjátékra történő nyereményjáték hirdetése is).
 • A díjazottakat semmilyen költség nem terheli a nyeremények átvételével kapcsolatosan.
 • A nyeremény átruházható.

Nevezés elküldése

TOP