Partnerek - Lupawake

Hiteles Fordító - Angol Magyar/Magyar Angol és további 15 nyelven történő fordítás

jogi szakfordítás és általános nyelvű fordítástól kezdődően egészen a műszaki és orvosi szövegek fordítása. Amennyiben szerződését, esetleg levelezését, weboldalát/ honlapját vagy céges bemutatkozó anyagait szeretné lefordítani, forduljon a hiteles forditó munkatársaihoz és bízza ránk a feladatot. Gyorsfordítás akár már 1 órán belül!

Mivel foglalkozunk még? Szövegoptimalizálás angol nyelven, kulcsszó kutatás és szövegírás webshopokhoz és általános weboldalakhoz, valamint angol nyelvű adwords hirdetések lektorálása és social media posztok fordítása angolról magyar vagy magyarról angol nyelvre.

Hajókirándulás, Sétahajózás és Vacsora Hajó Budapesten 

Foglalja le akár már ma vacsorajegyét és tegyen egy csodálatos kört Budapest belvárosában, akár éjjel,akár nappal. Programjaink nem csak vacsorát és városnézést, mindeközben egy fantasztikus élő előadást is tartalmaznak. Ha romantikára vágyik, esetleg születésnapot ésfordulót ünnepelne,tökéletes választás lehet az Élő Zongorás előadásunk, amennyiben magyaros kúltúra sokoldalúságát szeretné külföldi vendégei részére bemutatni, válassza Folklór és Operett Előadásunkat,ahol nem csak a néptánc de a magyaros italok is várják a mulatozni vágyókat.

EGYEDI KONYHABÚTOROK - KIEMELT MINŐSÉG - BUDAPESTI ASZTALOS

Szeretné, ha otthona minden pontja olyan lenne, mint amilyet megálmodott. Legyen álom konyhája, mi segítünk megvalósítani elképzeléseit. akár konyhabútor, akár gardrób vagy a háza más pontjaira szeretne egyedi és különleges berendezéseket. Forduljon a hozzánk és mi elkészítjük önnek az ideális konyhát, hisz az elégedett ügyfelek a mi referenciáink!

 

MINŐSÉGI ÖLTÖNYÖK & EGYEDI NYAKKENDŐK - ÖLTÖNYHÁZ

Akár a hétköznapokra, akár különleges eseményekre keres öltönyt, nyakkendőt, esetleg kiegészítőt itt megtalálja. Online rendeléssel, gyors kiszállítással áll az oltonyhaz.net látogatói szolgálatára a hét minden napján, a nap bármely szakában. Vásároljon egyszerűen online egyedi készítésű öltönyt, válasszon hozzá prémium nyakkendőt és mi segítünk,hogy azt minél hamarabb viselhesse.

 

ELŐNYBEN A HAZAI - MINŐSÉGI BABATERMÉKEK PELENKATORTÁK, BABATAKARÓ, BIBS CUMI

Minőségi, hazai gyártású babatermékek a lurkowebshop kínálatában! Minden, ami hasznos a babának és segít az anyáknak jobban boldogulni a kisbabájukkal. Praktikus nyálkendők, figurás cumiláncok, pamut babatakarók és ajándék dobozok, köszöntők babáknak!

TOP